• 1

Соопштенија

 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИСРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2021“ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ +

  Проектот „Македонски учиме, француски читаме - култура спојуваме и развиваме“ Почитувани корисници, ве известуваме дека Прочитај повеќе
 • електронско пријавување на мито и корупција +

  електронско пријавување на мито и корупција Почитувани граѓани,читатели, посетители Нацонална Установа Прочитај повеќе
 • ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА НОВИ ДОКТОРИ НА НАУКИ ОД ШТИП – УЧЕСНИЦИ НА „МИТРОВДЕНСКИ СРЕДБИ НА ДОКТОРИ НА НАУКИ, 2020“ +

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
 • 3

Социјалниот клуб на ЦПЛИП „ПОРАКА“ Штип

ги отвори вратите за сите добронамерни луѓе кои внесоа многу љубов, поддршка, искрени чувства кон членовите на ЦПЛИП „ПОРАКА“ Штип со своето присуство на предновогодишната забава со песна, дружење и размена на скромни подароци. Присуството на дел од членовите на ЗГ „Гратски хор“ Штип , преставници на НУ У Библиотека „Гоце Делчев“ Штип, преставници на Здружение ЦИВИТАС Штип, волонтери, придонесоа за искрената насмевка, растреперените срца на сите присутни.
БЛАГОДАРИМЕ ЗА ОВОЈ УБАВ И НЕЗАБОРАВЕН ДЕН!

 

48385911_10216475324909987_3439119707070791680_o.jpg48914984_10216475322429925_4761373454123401216_o.jpg48428669_10216475308269571_3706189148722298880_o.jpg48408848_10216475314869736_7574368490866343936_o.jpg48408709_10216475328590079_7199275880076541952_o.jpg48394300_10216475312069666_9043490830744027136_o.jpg48392023_10216475330350123_7255768847641214976_o.jpg48388036_10216475327390049_7473292092026912768_o.jpg48387540_10216475320549878_8078459031347265536_o.jpg