• 1

Соопштенија

  • Денови на Шопов +

    Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
  • 1

Промоција на две книги со наслов „Штипски спортски промотори“ и „Штипскиот спорт и спортистите во дневниот и периодичен печат“

Од денешната промоција на две книги со наслов „Штипски спортски промотори“ и „Штипскиот спорт и спортистите во дневниот и периодичен печат“ која се одржа во чест на Денот на ослободување на Штип, 8 ноември и одбележување на јубилејот 55 години творечка дејност на новинарот и спорстки хроничар Кирил Манев воедно и автор на двете книги.
Рецензент е Миодраг Мицковиќ.

45509220_10156727603675295_8588070851071442944_o.jpg