• 1

Соопштенија

 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

  Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
 • Денови на Шопов +

  Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1

По повод светската недела на детето,

библиотеката ја посетија деца од 1-во одд. при ООУ „Славејко Арсов“-Штип

42749215_263146680911728_4265197056605290496_n.jpg

43131042_335384580548722_5741913757655760896_n.jpg

43117141_239439040086035_918884334306328576_n.jpg

43099066_1765930683519403_8127363547614150656_n.jpg

43087821_276184239890531_6370764387891806208_n.jpg

43074524_197979537645729_674400356137959424_n.jpg

43065980_1805528192829437_8032155349706342400_n.jpg

43062466_339115323507511_851481965126221824_n.jpg

43059027_956918601158182_3673158234580975616_n.jpg

43058586_1989807017778624_1998878316429312000_n.jpg

43057937_759270694411499_1642297268088340480_n.jpg

43056166_2309345132630970_803465802714972160_n.jpg

43056119_637709683290241_3997410308170711040_n.jpg

43051393_161642288118761_5124418209201520640_n.jpg

43045090_173300900253414_6831770397734600704_n.jpg

43045069_295030231098855_1653366150429409280_n.jpg

43040072_164945374411928_3518386219031461888_n.jpg

43034902_2399227443638168_4383196429749846016_n.jpg

43023810_254059925230076_6783167972287447040_n.jpg