• 1

Соопштенија

  • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

    Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
  • Денови на Шопов +

    Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
  • 1

Посета на Амбасадорот на САД во Македонија Mr. Jess Baily на Американското катче во НУУБ Гоце Делчев.

 

40685670_10160695069720307_7139744077121060864_o.jpg

40684912_10160694842800307_4069029124054712320_o.jpg

40988440_10160694842715307_362846692661264384_o.jpg

40841377_10160694842430307_3675210997020229632_o.jpg

40833785_10160694842495307_8653567667816366080_o.jpg