• 1

Соопштенија

 • Нашата агенда - на ваше информирање +

  Нашата агенда - на ваше информирање Ве очекуваме и во Детското Прочитај повеќе
 • Повелете утре на концерт на Градскиот хор во Амфитеатарот на Библиотеката +

  Повелете утре на концерт на Градскиот хор во Амфитеатарот на Библиотеката 18.07.2016 (понеделник) во 21:00 ч. Прочитај повеќе
 • Промоција на Библиографија за 30 години - творештво на Трајче Кацаров со 30 љубовни ,,Песни за Таја" +

  Промоција на Библиографија за 30 години - творештво на Трајче Кацаров со 30 љубовни ,,Песни за Таја Утревечер, 14.07.2016 год., 21:00 ч., Прочитај повеќе
 • Прес конференција по повод почетокот на „Бесплатната летна школа“ на библиотеката +

  Прес конференција по повод почетокот на „Бесплатната летна школа“ на библиотеката НУ-УБиблиотека „Гоце Делчев“ од денес Прочитај повеќе
 • Купи книга....сончај се, читај и уживај! Лето 2018! +

  Купи книга.... сончај се, читај Прочитај повеќе
 • 1
 • 2

Од посетата на учениците од прва година од приватното средно училиште во Штип- САБА со професорката Виолета Пеева

со цел да учениците се запознаат со организацијата и функционирањето на Библиотеката и за сите услуги и можности што ги нуди за нив се со цел за надградба и збогатување на своето знаење.

40658669_10156575428740295_1149634007789469696_o.jpg41171206_10156575424935295_7731829095813611520_o.jpg41118228_10156575424920295_9153391360152174592_o.jpg41094418_10156575428540295_6555428181820571648_o.jpg41061125_10156575428680295_2319017799919337472_o.jpg41027657_10156575428565295_1554374601729900544_o.jpg40929151_10156575428725295_2881239223808032768_o.jpg40929066_10156575428360295_8106414157433143296_o.jpg