• 1

Соопштенија

 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ 2020 По повод 23 април - Светскиот Прочитај повеќе
 • БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК +

  БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип ОРГАНИЗИРА БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ Прочитај повеќе
 • 23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски +

  23 Април - промоција на „Другата Марта“ второ издание од Горјан Петревски 23 Април - промоција на „Другата Прочитај повеќе
 • СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ +

  СО КНИГА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ +

  МЕЃУОПШТИНСКИ ЛИТЕРАТУРЕН НАГРАДЕН КОНКУРС ЗА ПЕСНА И КРАТОК РАСКАЗ Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
 • 1
 • 2

Се одржа поетско мементо во сеќавање на Трајко Босеовски

Здружение на граѓани Литературен клуб ИСКРА - Штип, 
организираше ПОЕТСКО МЕМЕНТО
во сеќавање на 
ТРАЈКО БОСЕОВСКИ

04.09.2018 вторник, почеток 18ч.
НУУБ „Гоце Делчев“ - Штип

41205867_10156575810915295_1061802867184107520_n.jpg40981427_10156575811620295_5777033778249596928_n.jpg40922980_10156575811585295_1971612111687647232_n.jpg41277417_10156575811040295_5191318153107341312_n.jpg41062819_10156575811115295_8811522468880580608_n.jpg40988431_10156575811215295_270716160943587328_n.jpg40929132_10156575811345295_4717262194373296128_n.jpg41074970_10156575811510295_8280719293402841088_n.jpg