• 1

Соопштенија

  • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

    Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
  • Денови на Шопов +

    Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
  • 1

ФОТО-ГАЛЕРИЈА од посетата на Детската библиотека „Другарче“,

клон на ГБ „Браќа Миладиновци“- Скопје и Кинотека на Македонија