• 1

Соопштенија

  • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

    Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
  • Денови на Шопов +

    Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
  • 1

Роберт Шаламанов- претседател на НВО „Избери нов живот“ за ресоцијализација, едукација и превенција од дрога и др. зависности, го отвори настанот „Словачка вечер“,

18.08.2018 г. Исто така обраќање имаше и Павле Цеков- директор на Меѓународната организација „Abassador for Christ International“ (Амбасадор за Христос Интернационал). Со песни и лични искуства настапија млади луѓе од 11 различни градови од Словачка: Нове Замки, Лученец, Босанска Бистрица и Јелашава.