• 1

Соопштенија

  • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

    Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
  • Денови на Шопов +

    Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
  • 1

Работна посета на ЈОУ Библиотека "Браќа Миладиновци" Радовиш.

 

При посетата беа донирани книги и беа разменети искуства од работењето на двете библиотеки.