• 1

Соопштенија

  • Зимска школа - Библиоарт 2019 +

    Зимска школа - Библиоарт 2019 НУ-УБ „Гоце Делчев“-Штип организира Зимска Прочитај повеќе
  • Денови на Шопов +

    Денови на Шопов Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Прочитај повеќе
  • 1
Изборно собрание на БЗМ- Блага Спиридонова член во ИО. Чест на "НУ - УБиблиотека „Гоце Делчев“ - Штип е што Климентовата повелба за животно дело ја доби директорката Блага Спиридонова.