• 1

Соопштенија

 • Нашата агенда - на ваше информирање +

  Нашата агенда - на ваше информирање Ве очекуваме и во Детското Прочитај повеќе
 • Повелете утре на концерт на Градскиот хор во Амфитеатарот на Библиотеката +

  Повелете утре на концерт на Градскиот хор во Амфитеатарот на Библиотеката 18.07.2016 (понеделник) во 21:00 ч. Прочитај повеќе
 • Промоција на Библиографија за 30 години - творештво на Трајче Кацаров со 30 љубовни ,,Песни за Таја" +

  Промоција на Библиографија за 30 години - творештво на Трајче Кацаров со 30 љубовни ,,Песни за Таја Утревечер, 14.07.2016 год., 21:00 ч., Прочитај повеќе
 • Прес конференција по повод почетокот на „Бесплатната летна школа“ на библиотеката +

  Прес конференција по повод почетокот на „Бесплатната летна школа“ на библиотеката НУ-УБиблиотека „Гоце Делчев“ од денес Прочитај повеќе
 • Купи книга....сончај се, читај и уживај! Лето 2018! +

  Купи книга.... сончај се, читај Прочитај повеќе
 • 1
 • 2

Извештаи и завршни сметки за 2017 год.

BPR_Budzetski_korisnici 785 2017

BPR_Budzetski_korisnici 787 2017

BPR_Budzetski_korisnici 2017 603

BS_Budzetski_korisnic i 785 2017

BS_Budzetski_korisnic i 787 2017

BS_Budzetski_korisnici 2017 603

DE_Budzetski_korisnici 785 2017

DE_Budzetski_korisnici 787 2017

DE_Budzetski_korisnici 2017 603

SPD_Budzetski_korisnici 785 2017

SPD_Budzetski_korisnici 787 2017

SPD_Budzetski_korisnici 2017

 

Biblitekarsko katce za slepi lica 2017

Francuski-ucime-makedonski-zborime- 31 12 2017

Ifla 2017

Istambul-Turcija- 31 12 2017

Izvestaj Aktivnosti za popularizacija na knigata 31 12 2016

Izvestaj do ivalidizirani lica 31 12 2017

Izvestaj Letna skola 31 12 2017

Izvestaj za elektricna energija i voda od 01 01 do 31 12 2017

Izvestaj za INFO-BUS do 31 12 2017

Izvestaj za Meguopstinski konkurs 23 april do 31 12 2017

Izvestaj za Meguopstinski konkurs Mladi bibliotekari do 31 06 2017

Izvestaj za nabavka na monografski periodicni publikacii do 31 12 2017

Izvestaj za Podvrzuvanje na periodicni publikacii do 31 06 2017

Izvestaj za Proekt Obuka na bibliotekari za koristenje na programska poddrska COBISS 3 2017 до 31 12 2017

Izvestaj za Revolarizacija i afirmacija na stari knigi 2017

Izvestaj za Нок со Андерсен 2017

Izvestaj Во светот на бајките 2017

Prihodi i rashodi na posebni smetki do 31 12 2016

  

Завршни сметки за 2016 год.

BPR_Budzetski_korisnici 785 2016

BPR_Budzetski_korisnici 787 2016

BPR_Budzetski_korisnici 2016 603

BS_Budzetski_korisnic i 785 2016

BS_Budzetski_korisnic i 787 2016

BS_Budzetski_korisnici 2016 603

DE_Budzetski_korisnici 785 2016

DE_Budzetski_korisnici 787 2016

DE_Budzetski_korisnici 2016 603

SPD_Budzetski_korisnici 785 2016

SPD_Budzetski_korisnici 787 2016

SPD_Budzetski_korisnici 2016

Најнови Книги