• 1

Соопштенија

 • Нашата агенда - на ваше информирање +

  Нашата агенда - на ваше информирање Ве очекуваме и во Детското Прочитај повеќе
 • Повелете утре на концерт на Градскиот хор во Амфитеатарот на Библиотеката +

  Повелете утре на концерт на Градскиот хор во Амфитеатарот на Библиотеката 18.07.2016 (понеделник) во 21:00 ч. Прочитај повеќе
 • Промоција на Библиографија за 30 години - творештво на Трајче Кацаров со 30 љубовни ,,Песни за Таја" +

  Промоција на Библиографија за 30 години - творештво на Трајче Кацаров со 30 љубовни ,,Песни за Таја Утревечер, 14.07.2016 год., 21:00 ч., Прочитај повеќе
 • Прес конференција по повод почетокот на „Бесплатната летна школа“ на библиотеката +

  Прес конференција по повод почетокот на „Бесплатната летна школа“ на библиотеката НУ-УБиблиотека „Гоце Делчев“ од денес Прочитај повеќе
 • Купи книга....сончај се, читај и уживај! Лето 2018! +

  Купи книга.... сончај се, читај Прочитај повеќе
 • 1
 • 2
Листа на постапки за доделување на договори за јавни набавки Број на оглас Предмет на договорот за јавна набавка Датум на објава Вид на постапка Статус на постапката 02/2018 Опшивање на надворешна столарија за потребите на НУ-УБ „Гоце Делчев“- Штип. 19.02.2018 Барање за прибирање на понуди Одлуката е јавно објавена 01/2018 Лесно масло за горење (нафта за затоплување) за потребите на НУ-УБ „Гоце Делчев“ Штип 19.02.2018 Барање за прибирање на понуди Одлуката е јавно објавена 04/2017 Надворешна столарија за потребите на НУ-УБ „Гоце Делчев“- Штип 31.03.2017 Барање за прибирање на понуди Одлуката е јавно објавена 03/2017 Печатење на книги запотребите на НУ-УБ „ГоцеДелчев“ Штип – (повторена постапка) 20.03.2017 Барање за прибирање понуди Одлуката е јавно објавена 02/2017 Печатење на книги за потребите на НУ-УБ „Гоце Делчев“ Штип 17.03.2017 Барање за прибирање понуди Одлуката е јавно објавена 01/2017 Лесно масло за горење (нафта за затоплување) за потребите на НУ-УБ „Гоце Делчев“ Штип 17.03.2017 Барање за прибирање понуди Одлуката е јавно објавена 05/2016 Набавка на мебел за потребите на НУ-УБ „Гоце Делчев“ Штип. 25.10.2016 Барање за прибирање понуди Одлуката е јавно објавена 04/2016 Набавка, транспорт и монтажа на ПВЦ (поливинилхлорид) под за потребите на НУ – Универзитетска Библиотека „Гоце Делчев“ - Штип 20.09.2016 Барање за прибирање понуди Одлуката е јавно објавена 02/2016 Лесно масло за горење за потребите на НУ-УБ „Гоце Делчев“ Штип 16.06.2016 Барање за прибирање понуди Одлуката е јавно објавена 02/2015 НАБАВКА НА МАСЛО ЗА ГРЕЕЊЕ ЕКСТРА ЛЕСНО (ЕЛ-1) 21.12.2015 Барање за прибирање понуди Одлуката е јавно објавена 01/2015 набавка на масло за греење екстра лесно (ЕЛ-1) 02.04.2015 Барање за прибирање понуди Одлуката е јавно објавена

Најнови Книги